Менса България има огромното удоволствие да Ви съобщи, че за първи път в България разполагаме с тестове за интелигентност, даващи правото на членство в Менса България, за лица между 10 и 14 години.

По този повод стартирахме записване за мащабна кампания за тестване в цялата страна. За да отпразнуваме заедно първия учебен ден и 76-годишнината от основаване на първото дружество „Менса“ в Оксфорд, предлагаме тестване на двама ученици с една такса – само за 40 лв. при записване до 31 октомври.

Тестването се извършва от Националния психолог Даниела Лечева. Можете да се запишете на daniela *at* daniela.help, тел. 0887 49 0008 с обаждане или съобщение в някое от приложенията за комуникация Signal, Telegram, Viber или WhatsApp.

Тестване на малолетни в гр. Пловдив може да се провежда и индивидуално с предварителна уговорка.

А първият град, в който ще се проведе тестване, е Гоце Делчев.
Дата 17 септември (събота) от 10:00 часа с продължителност 30 минути. Мястото е клуб ,,Магис“, ул. ,,Звънчарска“ 13.
Тестът ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.
Задължително е присъствието на родител/настойник.

Постигналите резултат в горните 2% на населението ще бъдат поканени да членуват в Младежката Менса България, където ще получат възможността да общуват със свои връстници с изключително висок интелект, взаимно да се провокират интелектуално, както и да развият умения, които формалното образование не предоставя. И всичко това според идентифицираните индивидуални потребности.

Местата са ограничени, затова побързайте да запишете Вашето дете още сега!